Sund livsstil – 2 uger på højskole

 

De næste kurser på 2 uger starter den:

  • 23. september og slutter den 6. oktober med sidste undervisningsdag den 5. oktober.
  • 7. oktober og slutter den 17. oktober med sidste undervisningsdag den 16. oktober
  • 21. oktober og slutter den 3. november med sidste undervisningsdag den 2. november.
  • 4. november og slutter den 17. november med sidste undervisningsdag den 16. november.
  • 18. november og slutter den 1. december med sidste undervisningsdag den 30. november.

Kurserne koster kr 4.500,- for hele opholdet. Dette er for et enkeltværelse med håndvask på værelset, fuld forplejning og undervisning. Hvis du ønsker et værelse med eget badeværelse, er det muligt så længe vi har flere ledige. Der er en merbetaling på kr 250 om ugen for eget bad.

Disse 2 ugers kurser er tilrettelagt for dig, der har lyst til eller behov for at fordybe dig i en sundere livsstil. Indholdet ligger tæt op af skolens lange kurser, hvor vi i undervisningen har fokus på det gode og sunde liv. Du vil få forskellige redskaber til at arbejde med din mentale og fysiske balance.

Med en blanding af teori og praksis i psykologiske temaer, ernæring og motion kommer vi rundt om nogle af de vigtige hovedpunkter i det at leve det sunde liv.

Morgensamling, puls og styrketræning, blid motion, foredrag, sang og vandreture i den smukke natur giver dig en dybere selvindsigt, ekstra energi, vitaminer til hjernen og dermed redskaber til en god balance i dit liv.

Der veksles mellem teoretiske og praktiske timer, og undervisningen er tilrettelagt, så den i nogle fag følger skolens lange kurser og i andre fag foregår som særlig undervisning for 2 uger kursister.

Læs mere om kurserne her

Ring evt på 97 88 83 00 og få mere information.

Vi glæder os til at tage imod dig