Sund livsstil – 2 uger på højskole

 

2 ugers kurser “Sund Livsstil”

  • hold starter søndag 06/01 – hjemrejsedag lørdag 19/01
  • hold starter søndag 20/01 – hjemrejsedag lørdag 02/02
  • hold starter søndag 03/02 – hjemrejsedag lørdag 16/02

Et 2 ugers kursus koster i alt 4.600 kr.

Beløbet dækker enkeltværelse med håndvask på værelset, undervisning inkl. materialer samt fuld forplejning også i den mellemste weekend. Værelse med eget bad og toilet kan tilkøbes for 250 kr. pr. uge.

Vores 2 ugers kurser er tilrettelagt for dig, der har lyst til eller behov for at fordybe dig i en sundere livsstil. Indholdet ligger tæt op af skolens lange kurser, hvor vi i undervisningen har fokus på det gode og sunde liv. Du vil få forskellige redskaber til at arbejde med din mentale og fysiske balance.

Med en blanding af teori og praksis i psykologiske temaer, ernæring og motion kommer vi rundt om nogle af de vigtige hovedpunkter i det at leve det sunde liv.

Morgensamling, puls og styrketræning, blid motion, foredrag, sang og vandreture i den smukke natur giver dig en dybere selvindsigt, ekstra energi, vitaminer til hjernen og dermed redskaber til en god balance i dit liv.

Der veksles mellem teoretiske og praktiske timer, og undervisningen er tilrettelagt, så den i nogle fag følger skolens lange kurser og i andre fag foregår som særlig undervisning for 2 uger kursister.

Læs mere om kurserne her

Ring evt på 97 88 83 00 og få mere information.

Vi glæder os til at tage imod dig