Boenheder
Skolen har 4 boenheder. 3 værelsesgange i hovedbygningen, hvor der bor 10 eller 12 på hver gang samt ”husene” med 24 værelser.
I hovedbygningen er der fælles bad og toilet, hvor 4 værelser deler et badeværelse og toilet. I husene har alle værelserne eget badeværelse.

Rengøring
Kursisterne deltager i rengøringen af skolen. Vi forventer, at du holder dit eget værelse, og at alle hjælper til med rengøringen af egen boenhed i det omfang, man er i stand til det. Er du bevægelseshæmmet eller har andre problemer, som kan gøre det svært at deltage i fuldt omfang, så er det naturligvis også OK. Rengøringsartikler findes i hver boenhed.
Pedellen har en bog på sit kontor, hvor du kan skrive beskeder til ham, hvis du har brug for hans bistand.

Vagtlærer
Der vil være en vagt på stede til kl. 21 på hverdage. Ved særligt behov kan forstanderen kontaktes på tlf: 97 86 18 05 eller 60 48 89 50 på hverdage fra kl. 21.00 til kl. 7.00 og i weekenden fra lørdag til mandag kl. 7.00.

Undervisning
Vi skifter skema ca. hver 6. uge på de lange højskoleophold. Skemaet består af både obligatoriske fag og fag, som du selv kan vælge ud fra dine egne behov og interesser.
Der er mødepligt til undervisningen.

Vask
Der findes vaskemaskiner og tørretumbler i kælderen. I vaskerummet hænger en seddel, hvor man kan skrive sig på. Der skal bruges mønter. Der vil være mulighed for at veksle på kontoret eller i køkkenet.
Der findes strygebræt og strygejern i tørrerummet.

Alkohol og rygning
Skolen er røgfri, og der må kun ryges på anviste steder udendørs. Alkohol indtages kun til festlige arrangementer, som er planlagt af skolen.
Det er hjemsendelsesgrund at bruge alkohol eller euforiserende stoffer på skolen.

Telefon og EDB
Mobiltelefoner må ikke medbringes til morgensamlinger og undervisningstimer med mindre de skal bruges i undervisningen.
Skolen har 3 kursistcomputere, men oftest vælger vore kursister at medbringe deres egen PC. Der er elevtelefon på skolen, som kan kaldes udefra samt benyttes af skolens kursister.

Betalingsmuligheder på skolen
Vi modtager kontant betaling, MobilPay og Swipp.

Post
Der udleveres post ved middagsmaden, eller det lægges i postkurven i spisesalen. Breve, der skal sendes kan afleveres på kontoret og vil blive afsendt samme dag, hvis de afleveres inden 14.00. På kontoret kan du købe de mest almindelige frimærker.

Læge
Der er lægekonsultationer både i Lemvig og Struer.
Lægevagten:  tlf.: 70 11 31 31

Transport
Du kan tage toget til Struer og bus nr. 33 derfra mod Gudum. Fra stoppestedet ved Livsstilshøjskolen kan du tage bussen mod Lemvig eller mod Struer.

Hjælpemidler
Der er elevator i hovedbygningen, og rampe til undervisningspavillonen.

Medbring
Tøj og toiletsager
Sengelinned og håndklæder (kan lejes på skolen)
Evt. badekåbe
Solidt fodtøj og støvler
fodtøj til indendørs og udendørs motion
Tøj til at færdes ude i, i alt slags vejr
Træningstøj / badetøj
Evt. Cykel, hvis du har en. Skolen har 4 cykler, som kan lånes
Reflekser
Vækkeur
Almindelige skoleredskaber og lommeregner.
Andre ting: f.eks. musikinstrument eller ting der vedrører aktiviteter, som du er meget glad for. Har du en hobby, som du er bidt af, vil personalet gerne inddrage det.
Har du bil med, er der en god parkeringsplads til skolen
Evt. computer, der er WI-FI på skolen
Evt. te / kaffekrus

Gæster
Det er muligt at have overnattende gæster på skolen. Det kan enten være i eget værelse, eller i et ledigt værelse, hvis vi har et. Booking og forudbetaling til oldfruen eller i køkkenet.

Lyder Livsstilshøjskolen som noget for dig?

Tilmeld dig et kursus her