Skolen baserer sig på de kendte danske højskoleprincipper,
hvor fællesskab, oplevelser og respekt for mennesket står i centrum.

Et ophold på højskolen  bidrager til et liv fyldt med livsglæde og positivt selvværd. Hos os lærer du om en livsstil, som tilfredsstiller dig selv og dit ønske om et sundt og godt liv.

 

 

Et kursusophold hviler på 3 grundpiller:

  • Det psykologiske/mentale
  • Kost
  • Motion.

På vores højskole får alle enkeltværelse med mindre du ønsker andet. Skolen kan rumme 58 kostelever og enkelte dagskursister. Vi har 58 enkeltværelser, nogle af dem kan laves til dobbeltværelser. 24 af værelserne har eget badeværelse og resten har fælles badeværelser på den måde, at der er ca. 4 værelser, der deler et badeværelse. Der er håndvask på alle de værelser der deler badeværelse.

Skolens værdigrundlag

Vi tror på, at mennesket, gennem erhvervelse af viden færdigheder og personlig indsigt, er i stand til på ansvarlig vis at kunne definere, hvad der er et godt liv.

Vi tror på, at et forpligtende fællesskab giver optimale rammer for at udvikle den enkeltes personlighed.

En forudsætning for positiv personlig udvikling er, at man indgår i et fællesskab, hvor forståelse, ansvarlighed og omsorg for andre er vigtige værdier. –

Vi tror på, at mennesket udvikler sig positivt og opnår livsglæde, når udgangspunktet i samvær og undervisning baserer sig på, at det er vigtigt at beskæftige sig med en fysisk, en intellektuel, en social, en åndelig og en følelsesmæssig dimension af menneskelivet.