Vi har til huse midt i den skønne vestjyske natur, midt imellem hav, fjord og skov.

Vi tilbyder:

  • 24 værelser med eget badeværelse. Enkelte af disse er indrettet allergivenligt uden tæpper.
  • 34 enkeltværelser med håndvask på værelset og delt badeværelse. Typisk deler 4 om et badeværelse.
  • 2 af vores værelser kan laves til dobbeltværelser

Alle har således mulighed for at have ”sit eget værelse” i de uger, de tilbringer på skolen. Hvis du gerne vil bo sammen med en medkursist, er der også mulighed for det. Alle værelser er centralt placeret i forhold til undervisningslokaler, køkken og spisesal.

På værelsesgangene er der små dagligstuer, som giver god mulighed for at samles til hyggelige stunder. Hver hyggekrog har TV og hyggeligt møblement.  På Livsstilshøjskolen vælger du fællesskabet, men du har også mulighed for at skabe dine egne stille stund.

Vi har fitnessrum med maskiner, der dækker ethvert behov.
På skolen finder du et bredt og veludstyret sortiment af forskellige fitnessmaskiner sammen med et styrketræningslokale.
Crosstrainer og romaskine styrker både arm- og benmuskler på en og samme gang, så disse maskiner er meget effektive, når det gælder fedtforbrænding.  Selvfølgelig er der også både løbebånd og almindelige kondicykler. I et lokale for sig er der indrettet bold- og måtterum og i nabobygningerne i Sognehuset har skolen sit spinningslokale.
Inden du selv får lov til at gå i gang med maskinerne i vores styrketræningslokale får du selvfølgelig nøje instruktion i, hvordan du bruger de forskellige redskaber.

Vi har et kreativt værksted, som alle kursister kan benytte døgnet rundt.

Bygningerne er handicapvenlige. Der er elevator i hovedbygningen og rampe til pavillonen, hvor de stille bevægelsesfag foregår.

Lyder Livsstilshøjskolen som noget for dig?       Tilmeld dig et kursus her