Vi er en højskole beliggende i Gudum ved Lemvig, der som hovedformål har at skabe et højskoleophold, som sætter spor i dit liv.
Vi har ambitioner om, at der i din bevidsthed kommer til at eksistere et ”liv før højskoleopholdet” og et liv ”efter højskoleopholdet”.

Vi tilbyder lange højskolekurser af 6-12-18 og 24 ugers varighed samt korte sommerkurser på en uges varighed. Skolen beskæftiger sig på forskellige måder med emnet livsstil.

Vi består af en gruppe kompetente undervisere, der alle har et højt og dybtfølt ønske om at være med til at skabe en højskole, som giver dig masser af mod på livet.

Undervisningen på skolen er vigtig, men mindst lige så vigtig er det daglige tætte samvær, som rækker ud over undervisningen. Det er der, hvor venskaber og fællesskaber slår rod. Derfor bliver den del af opholdet også vægtet højt.

Kreativitet på mange måder er en del af den daglige undervisning og samvær. Vi tror på, at alle har masser af kreativitet i sig; alle har jo et talent, måske har det bare ligget gemt.

Lyder Livsstilshøjskolen som noget for dig?       Tilmeld dig et kursus her