livsstilshøjskolen gudum vandrerute istidslandskab gudum mølle touborg

Højskoleruten

– en vandrerute mellem Struer Højskole og Livsstilshøjskolen Gudum

Velkommen på den første vestjyske Højskolerute

Denne vandrerute er en del af den landsdækkende Højskolerute, der startede blandt østjyske højskoler i 2021. Ruten mellem Livsstilshøjskolen i Gudum og Struer Højskole er den første højskolerute i Vestjylland.

 

Selve ruten er 20 km, hvis man går hele turen. Der er seks stops inkl. de to startsteder på højskolerne, og ruten kan deles op og startes både i Struer og i Gudum.

 

Undervejs på ruten vil du møde standere med Højskolerutens logo og en QR-kode. Scanner du denne, vil du få oplæst små historier fra lokalegnen, høre mere om den unikke, vestjyske istidsnatur og få mere viden om de to højskoler.

 

For digitalt kort og info om ruten, hent Geoparkens app.

 

God fornøjelse!

højskoleruten kort map vandrerute turkort
banner højskoleruten grundtvig logoer logo struer livsstilshøjskolen grundtvig vandrerute

 

De fire måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt.

René

Skønneste sted, skønneste lærere, bedste mad og smukkeste landskab. Det at lære noget nyt hver dag er bare balsam for sind og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted. Gør en forskel i dit liv!

Trille

Jeg er fyldt af glæde efter 2 uger på højskolen. Det har været meget berigende for mig, og jeg er styrket fysisk, mentalt og socialt. De varierede, engagerede oplæg, ture og sange og den sunde made og smukke natur er en fantastisk ramme.

Alice

LIvsstilsophold natur forår buske træer livsstilshøjskolen gudum smuk natur springer ud nye vaner ny livsstil

Hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi i fællesskab kan skabe en livsændring for dig, så ring eller skriv til os.