Livsstilshøjskolens 15 års jubilæum: Festforedrag med Svend Brinkmann

svend brinkmann foredrag psykologi jubilæum festforedrag åben højskole

Livsstilshøjskolens 15 års jubilæum: Festforedrag med Svend Brinkmann

25. august 2022 kl. 19.30-22.00

280 kr.

“Ståsteder” – festforedrag med Svend Brinkmann

Nogle steder er bedre at stå end andre!
Og nogle steder er bedre at skabe forandringer i sit eget og andres liv ud fra end andre.
Det er omdrejningspunktet for professor i psykologi Svend Brinkmanns festforedrag i anledningen af Livsstilshøjskolen Gudums 15 års jubilæum.
Kom og vær med torsdag 25. august kl. 19.30.

Billetter sælges til 280 kr. og er inklusiv let forplejning. Tilmelding sker via tlf. 97 88 83 00 eller på info@livsstilshojskolen.dk
Foredraget holdes i Sognehuset Gudum

Husk – foredraget er med i prisen, hvis du samtidig er kursist på Livsstilshøjskolen Gudum. Se bl.a. vores Jubilæums-ugekursus og længere livsstilsophold i august.

 

De fire måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt.

René

Skønneste sted, skønneste lærere, bedste mad og smukkeste landskab. Det at lære noget nyt hver dag er bare balsam for sind og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted. Gør en forskel i dit liv!

Trille

Jeg er fyldt af glæde efter 2 uger på højskolen. Det har været meget berigende for mig, og jeg er styrket fysisk, mentalt og socialt. De varierede, engagerede oplæg, ture og sange og den sunde made og smukke natur er en fantastisk ramme.

Alice

LIvsstilsophold natur forår buske træer livsstilshøjskolen gudum smuk natur springer ud nye vaner ny livsstil

Hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi i fællesskab kan skabe en livsændring for dig, så ring eller skriv til os.