Åben Højskoleaften: Fra forbandet til fantastisk

Åben Højskoleaften: Fra forbandet til fantastisk

23. november 2022 kl. 19.30-22.00

75 kr

Fra forbandet til fantastisk!
Kom, og hør fortællingen om, hvordan Stig Pryds skiftede medicin, kørestol og krykker ud med kostændring, yoga, vejrtræknings øvelser og fridykning. En kombination, som har ført til den ene rekord efter den anden i fridykning.

Stig Pryds lider af den kroniske sygdom psoriasis gigt, som er en invaliderende lidelse. De negative fremtidsudsigter fik Stig Pryds til at tænke anderledes og kræve sit liv tilbage.
På to år ændrede han sin livssituation fra at være en skygge af sig selv til at være inspiration for andre med kroniske sygdomme. Sygdommen går aldrig væk, men Stig fandt måder at håndtere hverdagen på, så tilværelsen er blevet mere overskuelig.

Oplev et foredrag, der både kan motivere og inspirere dig.

Oplægsholder: fridykker Stig Pryds
Pris: 75,- inkl. kaffe og kage
Betaling ved ankomst eller på mobilepay
Vel mødt

Foredraget er inkluderet i prisen, hvis du samtidig er kursist på Livsstilshøjskolen Gudum.

Tilmelding sker på info@livsstilshojskolen.dk.

 

De fire måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt.

René

Skønneste sted, skønneste lærere, bedste mad og smukkeste landskab. Det at lære noget nyt hver dag er bare balsam for sind og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted. Gør en forskel i dit liv!

Trille

Jeg er fyldt af glæde efter 2 uger på højskolen. Det har været meget berigende for mig, og jeg er styrket fysisk, mentalt og socialt. De varierede, engagerede oplæg, ture og sange og den sunde made og smukke natur er en fantastisk ramme.

Alice

LIvsstilsophold natur forår buske træer livsstilshøjskolen gudum smuk natur springer ud nye vaner ny livsstil

Hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi i fællesskab kan skabe en livsændring for dig, så ring eller skriv til os.