Åben Højskoleaften: Hvad siger din mavefornemmelse

Åben Højskoleaften: Hvad siger din mavefornemmelse

14. september 2022 kl. 19.30-22.00

75 kr

Hvad siger din mavefornemmelse?

De sidste 15-20 år er der blevet forsket intenst i vores tarmsystem, og et af de nye udtryk, der er kommet ud af det er at vi i stigende grad taler om vores ”mavehjerne”. Der er nemlig mindst lige så mange nerveceller og neurale netværk omkring tarmene som i hjernen.
I kinesisk medicinsk filosofi har evnen til at omsætte såvel stoffet i en lærebog og et måltid været set på som én og samme ting. Vi kender det også fra talemåderne at ”tygge sig igennem stoffet”, ” fordøje” ny læring eller at ”have det helt op til halsen”.
Denne aften kan du blive klogere på gammel, kinesisk medicinsk filosofi og ny forskning om hvilken betydning, vores fordøjelse har for hjernens sundhed og vores mentale velbefindende.

Oplægsholder: Camilla Gliemann fra AkupunkturAkademiet.
Pris: 75,- inkl. kaffe og kage
Betaling ved ankomst; tilmelding er ikke nødvendigt.
Vel mødt

Foredraget er inkluderet i prisen, hvis du samtidig er kursist på Livsstilshøjskolen Gudum.

Evt. tilmelding sker på info@livsstilshojskolen.dk.

 

De fire måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt.

René

Skønneste sted, skønneste lærere, bedste mad og smukkeste landskab. Det at lære noget nyt hver dag er bare balsam for sind og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted. Gør en forskel i dit liv!

Trille

Jeg er fyldt af glæde efter 2 uger på højskolen. Det har været meget berigende for mig, og jeg er styrket fysisk, mentalt og socialt. De varierede, engagerede oplæg, ture og sange og den sunde made og smukke natur er en fantastisk ramme.

Alice

LIvsstilsophold natur forår buske træer livsstilshøjskolen gudum smuk natur springer ud nye vaner ny livsstil

Hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi i fællesskab kan skabe en livsændring for dig, så ring eller skriv til os.