Livsstilsophold

Langt livsstilsophold

Et langt livsstilsophold på Livsstilshøjskolen Gudum giver mulighed for fordybelse, eftertanke og en ændring i den måde, livet leves på. Vores mål er sammen at skabe balance og bevægelse i dit liv, så de gode vaner og redskaber holder ved, når du rejser hjem fra Livsstilshøjskolen Gudum.

Vi har kursister i alle aldre og med en bred livserfaring, så du vil både finde inspiration samt lære af medkursisternes erfaringer. På et langt livsstilsophold oplever du nærhed i de stærke relationer, som meget hurtigt viser sig i fællesskabet.

Kursisterne kommer med vidt forskellige baggrunde og motivationer, men fælles for alle er ønsket om en ændring i livet.

Det lange livsstilsophold er ikke kun en smagsprøve på gode vaner og sund livsstil. Du får vanerne ind under huden, og vi arbejder i fællesskab med dit fundament, så livsstilsændringen kan blive for livet.

Livsstilshøjskolen Gudum kan blive én vigtig byggesten i resten af dit liv, hvor du i vores naturskønne område i hjertet af Vestjylland mellem fjord, skov og hav får inspiration til efterfølgende at leve godt og sundt.

livsstilshøjskolen gudum pilatesbolde bolde fællesskab leg sjov højskole bevægelse vægttab motion aktivitet

Undervisning

Et langt livsstilsophold på Livsstilshøjskolen Gudum giver mulighed for at gå i dybden med netop den livsstilsændring, der passer til dig. Et højskoleophold er nemlig som at åbne en dør til fællesskab, viden og fordybelse.

Ligesom på andre folkehøjskoler er hovedsigtet livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse. Derudover er livsstil naturligvis også et stort fokus på Livsstilshøjskolen Gudum.

Undervisningen på højskolen er en bred palet af højskolefag, der har individet og dets trivsel i livet og i verden som det helt klare omdrejningspunkt.

Undervisningen støtter på den måde både den psykiske, fysiske og sociale balance, hvor formålet er at give dig inspiration til at sætte din personlige kurs i livet.

Når du er ankommet til Livsstilshøjskolen Gudum på et langt livsstilsophold, møder du under dit ophold fag og temaer inden for de to hovedområder livsstil og almen.

Livsstil har blandt andet fokus på forskellige motionsformer, de psykologiske faktorer bag en livsændring samt viden og redskaber til sund ernæring.
Almen har blandt andet fokus på etik, kreativitet, kunst, almen og kulturel dannelse samt oplevelser i naturen.

Hvis du vil høre mere om vores lange livsstilsophold, er du altid være velkommen til at kontakte os.

LIvsstilsophold natur forår buske træer livsstilshøjskolen gudum smuk natur springer ud nye vaner ny livsstil

Hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi i fællesskab kan skabe en livsændring for dig, så ring eller skriv til os.

De fire måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt.

René

Skønneste sted, skønneste lærere, bedste mad og smukkeste landskab. Det at lære noget nyt hver dag er bare balsam for sind og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted. Gør en forskel i dit liv!

Trille

Jeg er fyldt af glæde efter 2 uger på højskolen. Det har været meget berigende for mig, og jeg er styrket fysisk, mentalt og socialt. De varierede, engagerede oplæg, ture og sange og den sunde made og smukke natur er en fantastisk ramme.

Alice